Cina ASME ANSI B16.9 SCH 40 Seamless Steel siku 90 Gelar siku Produsén na Supplier | Keguang

ASME ANSI B16.9 SCH 40 Seamless Steel siku 90 Gelar siku

Pondok Description:

1) Ketik: cap seamless, butt las cap, cap baja karbon, cap pipe tungtung baja, cap baja, astm cap baja hampang, cap baja panas digulung, baja tube cap 2) Tecnique: ngajalin, Pencét-Ngabentuk, casting 3) Ukuran : NPS 1/2 "-48" 4) ketebalan: SCH5, SCH10, SCH20, SCH30, STD, SGP, SCH40, SCH60, jingjing, SCH80, XXS, SCH100, SCH120, SCH140, SCH160, XXS, DIN, JIS ketebalan baku 5) Bahan: stainless steel: A403 WP304 / TP304, WP304L / TP304L, WP316 / TP316, WP316L / TP316L, WP321 / TP321, WP310 / TP310 ^ 6) Nangtung ...


jéntré produk

Tags produk

parusahaan urang aya di kabupaten Nansha, kota Guangzhou, Guangdong, Hong Kong sarta Macao aréa salam, transportasi merenah, ku subway tiasa langsung ka Canton paviliun adil, nu parusahaan airport.The internasional diadegkeun dina 2012, mangrupakeun jualan profésional tina fittings pipe na valves parusahaan, produk nu: Amérika fittings baku pipe, valves, tabung baja tur jadi on.After genep taun gawé teuas tur ngembangkeun, éta geus miboga skala tangtu jeung strength.Strive mun jadi supplier paling wareg ka sadaya konsumén téh parusahaan karya goal.Our kami tataman kana falsafah bisnis di customer munggaran tur jasa first.Absorb ideu anyar, kontrol kualitas ketat, sadaya-buleud tracking jasa, taat nyieun-kualitas luhur products.We nyandak kualitas sakumaha hirup teh, wanci salaku pamor éta, harga salaku kakuatan kalapa nu basa kapercayaan dina profési dagang asing.

Kantor Cina
Tambahkeun: B3 Gedong Wanda Plaza, Nansha District, Guangzhou, China
Tel:+862039011314
Mobile / WhatsApp: + 8618928842580 / + 8613632188602
surélék: gzkeguang@126.com
Dubai Kantor
Tambahkeun: Naif Émirat Kantor Pos Gedong, Al Nakheel Jalan, Deira Dubai UAE
Tel: +971(0)42369394
Mobile / WhatsApp: +971 (0) 509288916
surélék: zhangxiaotuan@126.com

1) Ketik: cap seamless, butt las cap, cap baja karbon, cap pipe tungtung baja,
cap baja, astm cap baja hampang, cap baja panas digulung, baja tube cap
2) Tecnique: ngajalin, Pencét-Ngabentuk, Casting

3) Ukuran: NPS 1/2 "-48"

4) ketebalan:
SCH5, SCH10, SCH20, SCH30, STD, SGP, SCH40, SCH60, jingjing, SCH80, XXS, SCH100, SCH120, SCH140, SCH160, XXS, DIN, JIS ketebalan baku

5) Bahan:
stainless steel: A403 WP304 / TP304, WP304L / TP304L, WP316 / TP316, WP316L / TP316L, WP321 / TP321, WP310 / TP310 ^

6) Standar: ANSI / ASTM B16.9 / 16,28, API 5L, DIN2617, JIS B2311 / 2312/2313,
urang ogé bisa ngahasilkeun nurutkeun teken ku konsumén.

7) Surface saréat: Hideung lukisan, cet varnish, minyak anti karat, panas galvanized, tiis galvanized, 3PE, jsb.

8) Packing: dina kasus kai atawa pallets, atanapi sakumaha per syarat klien '

9) Aplikasi: Perminyakan, bahan kimia, waterconservancy, electricpower, alat keur ngagolakkeun, mesin, gas, konstruksi, pemanasan, metallurgy sarta wangunan kapal.

12 (1) 12 (2) 12 (3) 12 (4)

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat!