Tentang Kami

parusahaan urang aya di kabupaten Nansha, kota Guangzhou, Guangdong, Hong Kong sarta Macao aréa salam, transportasi merenah, ku subway tiasa langsung ka Canton paviliun adil, nu parusahaan airport.The internasional diadegkeun dina 2012, mangrupakeun jualan profésional tina fittings pipe jeung parusahaan valves, produk nu: fittings baku Amérika pipe, valves, tabung baja jeung saterusna.

Sanggeus genep taun gawé teuas tur ngembangkeun, éta geus miboga skala tangtu jeung kakuatan.

Narékahan pikeun jadi supplier paling wareg ka sadaya para nasabah geus gawé kami  gawang.

parusahaan urang tataman kana falsafah bisnis di customer munggaran tur jasa first.Absorb ideu anyar, kontrol kualitas ketat, sadaya-buleud tracking jasa, taat nyieun-kualitas luhur products.We nyandak kualitas sakumaha hirup teh, waktos sakumaha pamor éta, harga salaku kakuatan kalapa nu basa kapercayaan dina profési dagang asing.



WhatsApp Online Chat!