China ASME ANSI B16.9 SCH 40 Casing Siku 90 Degree Siku Produsen lan Supplier | Keguang

ASME ANSI B16.9 SCH 40 Casing Siku 90 Degree Siku

Short Description:

1) Ketik: tutup rapi, korban welding tutup, tutup baja karbon, tutup pipe pungkasan baja, tutup baja, ASTM tutup baja entheng, tutup baja panas mbalek, baja tabung tutup 2) Tecnique: palsu, Press-mbentuk, Casting 3) Size : NPS 1/2 "-48" 4) kekandelan: SCH5, SCH10, SCH20, SCH30, STD, SGP, SCH40, SCH60, XS, SCH80, XXS, SCH100, SCH120, SCH140, SCH160, XXS, DIN, JIS kekandelan standar 5) Material: stainless: A403 WP304 / TP304, WP304L / TP304L, WP316 / TP316, WP316L / TP316L, WP321 / TP321, WP310 / TP310 ^ 6) Stand ...


Detail produk

Tags Product

Our company is located in Kabupaten Nansha, kutha Guangzhou, Guangdong, Hong Kong lan Makau teluk wilayah, transportasi trep, dening sepur bisa langsung menyang Canton paviliun sing padha, perusahaan airport.The internasional sing diadegaké ing taun 2012, punika sales profesional saka fittings pipe lan katup perusahaan, produk: American fittings standar pipe, klep, tabung baja lan on.After enem taun hard karya lan pembangunan, iku wis antuk ukuran tartamtu lan strength.Strive dadi Supplier paling wareg kanggo kabeh pelanggan perusahaan karya goal.Our kita, Protestan, filsafat bisnis customer pisanan lan layanan first.Absorb gagasan anyar, kontrol kualitas ketat, kabeh-babak ranging layanan, bakal kanggo nggawe kualitas products.We njupuk kualitas minangka urip, wektu Prestige ing, rega daya competitive dhasar yakin ing Profesi perdagangan manca.

Kantor China
Tambah: B3 Building Wanda Plaza, Nansha District, Guangzhou, China
Tel:+862039011314
Mobile / WhatsApp: + 8618928842580 / + 8613632188602
E-mail: gzkeguang@126.com
Dubai Kantor
Tambah: Naif Emirat Post Office Building, Al Nakheel Road, Deira Dubai UAE
Tel: +971(0)42369394
Mobile / WhatsApp: +971 (0) 509288916
e-mail: zhangxiaotuan@126.com

1) Ketik: tutup rapi, korban welding tutup, tutup baja karbon, tutup pipe pungkasan baja,
tutup baja, ASTM tutup baja entheng, tutup baja panas mbalek, baja tabung tutup
2) Tecnique: palsu, Press-mbentuk, Casting

3) Size: NPS 1/2 "-48"

4) kekandelan:
SCH5, SCH10, SCH20, SCH30, STD, SGP, SCH40, SCH60, XS, SCH80, XXS, SCH100, SCH120, SCH140, SCH160, XXS, DIN, JIS kekandelan standar

5) Material:
Stainless: A403 WP304 / TP304, WP304L / TP304L, WP316 / TP316, WP316L / TP316L, WP321 / TP321, WP310 / TP310 ^

6) Standard: ANSI / ASTM B16.9 / 16,28, API 5L, DIN2617, JIS B2311 / 2312/2313,
kita uga bisa gawé miturut teken dening pelanggan.

7) lumahing nambani: Black lukisan, Paint varnish, lenga anti teyeng, panas galvanis, kadhemen galvanized, 3PE, etc.

8) Packing: ing kasus kayu-kayuan utawa pallets, utawa minangka saben kasenengan klien '

9) Aplikasi: Petroleum, kimia, waterconservancy, electricpower, ketel, mesin, gas, construction, panas, metalurgi lan bangunan kapal.

12 (1) 12 (2) 12 (3) 12 (4)

  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      Tampilan Online Chat!