Babagan awake dhewe

Our company is located in Kabupaten Nansha, kutha Guangzhou, Guangdong, Hong Kong lan Makau teluk wilayah, transportasi trep, dening sepur bisa langsung menyang Canton paviliun sing padha, perusahaan airport.The internasional sing diadegaké ing taun 2012, punika sales profesional saka fittings pipe lan perusahaan klep, produk: fittings standar Amérika pipe, klep, tabung baja lan ing.

Sawise nem taun hard karya lan pembangunan, iku wis antuk ukuran tartamtu lan kekuatan.

Usaha kanggo dadi Supplier paling wareg kanggo kabeh pelanggan karya kita  goal.

Our company, Protestan, filsafat bisnis customer pisanan lan layanan first.Absorb gagasan anyar, kontrol kualitas ketat, kabeh-babak ranging layanan, bakal kanggo nggawe kualitas products.We njupuk kualitas minangka urip, wektu Prestige ing, rega daya competitive dhasar yakin ing Profesi perdagangan manca.



Tampilan Online Chat!